Ölmek mi yaşamak mı?
İnsan hücresi doğal gıdaya kodludur bundan dolayı tükettiğiniz gıdalar size rehberlik etmekte. Bugünün gıdaları sizi hastanelere ve eczanelere taşımakta. Yaratanın kemalat sistemini bozdular ve insanlığı hastane ve eczane bağılısı yaptılar.
Tükettiğimiz paketli gıdalarda koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı maddeler sebze meyvelerde ilaçlamalardan dolayı pestisit kalıntıları ve sonuç hasta bir beden. İnsanımızı sağlığına kavuşturacak harika bir ürün.
SPIRULINA NEDİR?
Spirulina (Su yosunu), Mavi-Yeşil alglerden mikroskobik bir yosun türüdür.
Bir mikro-organizmadır. Proteinler, mineraller ve vitaminler açısından zengin; birçok hastalığın tedavisinde destekleyici olarak kullanılabilen doğal bir besindir.
Ekonomik değeri olan birçok Alg türü içerisinde Spirulina Platensis (Arthrospira), en fazla kültürü yapılan ve kozmetikte, tıpta, insan ve hayvan gıdası olarak çeşitli sanayi alanlarında yaygın olarak kullanılan Cyanophyceae (Mavi-yeşil Algler) sınıfından ipliksi, spiral şekilli prokaryotik bir organizmadır.
Spirulina her ne kadar 21. yüzyılın süper gıdası olarak tanıtılsa da yüzyıllar önce insanoğlu tarafından keşfedilmiş bir besindir. Spirulina mikro-algi, kurutulmuş toz ürün şeklinde olmakla beraber, tablet, kapsül olarak gıda da, SPA merkezlerinde yosun terapisinde, yüz maskesinde, krem ve şampuanlarda kullanılmaktadır.
Mikro-algler, farklı kimyasal ve biyolojik bileşikleri üretme özellikleri nedeniyle önemli organizmalardır. Vitaminler, pigmentler, proteinler, mineraller, lipid ve polisakkaritler, mikro-alglerden elde edilen başlıca ürünlerdir.