İşkembenin Ankara’daki tek adresi: Beykoz Restoran
Beykoz Restoran, 30 yıldır aynı kalitede ve damak tadını bozmadan işkembeyi ve Türk mutfağının lezzetlerini Ankaralılarla buluşturuyor. İlk şubesini 1992 yılında Çankaya Hoşdere’de açan Beykoz Restoran, Başkent’te üç farklı lokasyonda Türkiye’nin en lezze

Beykoz Restoran, 30 yıldır aynı kalitede ve damak tadını bozmadan işkembeyi ve Türk mutfağının lezzetlerini Ankaralılarla buluşturuyor. İlk şubesini 1992 yılında Çankaya Hoşdere’de açan Beykoz Restoran, Başkent’te üç farklı lokasyonda Türkiye’nin en lezzetli işkembesini sunuyor. Beykoz’un ünü sadece Ankara’da değil, Türkiye’nin her yerinde duyulmuş, sevilen yerli markaların başında geliyor. Kendisi aslen Kırşehirli olan Beykoz Restoran’ın sahibi ve kurucusu Atıf Emeni, mesleğin her kademesinde ter dökmüş bir isim. Emeni, meşhur işkembenin damaklara hitap eden lezzetini gazetemize anlattı.

























